9/1/12

Δράσεις συμπαράστασης στους εργαζόμενους του Λουκίσα στις 10 & 11 Γενάρη

Οι εργαζόμενοι στην εταιρεία Αφοί Λουκίσα ΑΒΕΕ που βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας, συνεχίζουν τον αγώνα τους παρά τις πιέσεις που δέχονται. Σήμερα, μάλιστα το πρωί έγινε προσπάθεια από την εργοδοσία να βγάλει φορτηγό από το εργοστάσιο. Σ' ένα έντονο κλίμα, παρουσία της αστυνομίας φυσικά (πάντα πιστοί στο χρέος τους!) , οι εργαζόμενοι μπλόκαραν την έξοδο του φορτηγού προς το παρόν.
Να σταθούμε στο πλευρό τους! Να δείξουμε τη συμπαράστασή μας!Οι εργαζόμενοι έχουν αποφασίσει τις παρακάτω δράσεις για τις επόμενες μέρες:

Τρίτη 10/1:
 εξόρμηση στη στάση του μετρό Αγιος Αντώνιος στις 8:00πμ και στη συνέχεια προσπάθεια για τριμερή συνάντηση στο Υπουργείο Εργασίας στις 12:00πμ
Τετάρτη 11/1
στις 16:00 μμ πορεία που θα ξεκινάει από την πλατεία Μπουρναζίου και θα καταλήξει στον Αγιο Αντώνιο με ενδιάμεσες στάσεις από Alter και εργοστάσια τις περιοχής.

Συμμετέχουμε στις δράσεις τους, περνάμε από το εργοστάσιο, συγκεντρώνουμε χρήματα και τρόφιμα! ΄Οπως και στη Χαλυβουργία, η συμπαράσταση, η στήριξη και η αλληλεγγύη είναι αυτή που θα δώσει τη δύναμη στους εργαζόμενους να συνεχίσουν τον αγώνα τους!

dikaioma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου